Vedete

Dana Rogoz, cucerită definitiv de candoarea copiilor săi: ”Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase fotografii cu ei doi”

Dana Rogoz, cucerită definitiv de candoarea copiilor săi: ”Acestea sunt unele dintre cele mai frumoase fotografii cu ei doi” camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Dana Rogoz se minunează în fiecare zi de candoarea şi iubirea copiilor săi. Însă în această dimineaţă, a fost plăcut surprinsă de cei doi pitici şi de schimbul lor minunat şi cald de afecţiune.

Iată ce scrie Dana pe pagina sa de socializare: ”I-am surprins iar de dimineaţă jucându-se. Mă topesc, nu există emoţie mai puternică decât asta. Vlad ţinea o carte cu activităţi în braţe şi îi explica, pagină cu pagina, despre ce e vorba. Iar eu trăgeam cu ochiul din bucătărie, ţinându-mi respiraţia, de teamă să nu perturb momentul în vreun fel.

P.S. Spuneţi şi voi dacă nu sunt acestea unele dintre cele mai frumoase fotografii cu ei doi.”, conchide Dana Rogoz, vrăjită total de cei mici.

Micuţa Lia a împlinit anul acesta un an şi începe să relaţioneze mai serios de acum cu băieţelul Vlad, cucerit iremediabil de dulceaţa surioarei mai mici.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările