News

Dana Rogoz, de urgenţă la spital. Vedeta se află cu familia în vacanţă

Dana Rogoz, de urgenţă la spital. Vedeta se află cu familia în vacanţă

Dana Rogoz a ajuns la medic în vacanţa din Sri Lanka.  Actriţa este însărcinată în patru luni şi monitorizează fiecare etapă prin care trece.

„Am fost la doctor în Tangalle, pentru un control de rutină.  Medicul mă întreabă de Sri Lanka, ce am vizitat, ce mi-a plăcut, şi îi răspund uitându-mă emoţionată spre monitor. Şi o văd. Din nou. Pe fetiţa mea. Mă întreabă şi dacă vreau să îmi spună sexul, îi răspund afirmativ, şi atunci cu un zâmbet cald îmi spune: “A baby girl”. Dau buzna Radu şi Vlad buimaci şi încălţaţi. Mă simt ruşinata iar, atât de faptul că băieţii au intrat “ca străinii”, cât si de tratamentul evident preferential pe care îl avem. Fetiţa e sănătoasă şi în mod sigur îi prieşte vacanţa.

Am ieşit de acolo cu un zâmbet până la urechi. I-am promis medicului că vom reveni în Sri Lanka şi cu ea, declaraţie care l-a făcut şi mai fericit”, a spus vedeta pe un cont de socializare.

Dana Rogoz trăieşte cu intensitate aceste moment. “Parcă mă bucur mai mult la a doua sarcina de fiecare zi, de forma corpului meu constant în schimbare, de mişcările fetiţei, pe care le simt în mod special în mijlocul nopţii. Mă bucur altfel, pentru că acum ştiu cât de repede trec toate”.

Modifică Setările