News

Dana Rogoz e pregătită să nască al doilea copil din moment în moment. Ce i-au spus recent medicii

Dana Rogoz e pregătită să nască al doilea copil din moment în moment. Ce i-au spus recent medicii camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Dana Rogoz mai are foarte puţin timp până când îşi va duce la piept al doilea copil. Poate naşte din clipă în clipă, dar iată ce au anunţat-o recent medicii.

Actriţa poate naşte din moment în moment al doilea copil. Abia aşteaptă marea întâlnire, marele moment în care îşi va vedea fetiţa pe care a aşteptat-o de nouă luni de zile. Dana Rogoz a anunţat deja că are contracţii, dar nu se alarmează. Vedeta ştie cum să procedeze în aceste situaţii de la prima sarcină. Putem spune că acum e mămică cu experienţă.

Vedeta a povestit cum decurg aceste clipe, ultimele zile pe parcursul acestei sarcini. Medicii au anunţat-o deja că nu poate naşte natural, trebuie să îi facă o operaţie de cezariană.

"În momentul acesta am contracţii. Dar nu mă alarmez, pentru că sarcina această am avut contracţii de la 34 de săptămâni. De atunci mi-a coborât şi burtă. Aşadar, încerc pe cât posibil să mă autoevaluez corect şi să evit să merg degeaba până la spital, cu geantă de maternitate după mine (e gata! e la uşa! ). Dar nu vreau nici să ajung prea târziu, căci bebelina e în prezentaţie pelviana, aşadar se impune cezariană.

Drept urmare, azi noapte stăteam cu cartea “La ce să te aştepţi când eşti însărcinată” în braţe, că să mai verific o dată “semnele” travaliului. Pentru că şi la Vlad am ajuns la spital mai mult de gură lui Radu, fiind convinsă că urmează să nasc abia peste 4 zile, când aveam programarea făcută. Şi în câteva ore îl ţineam în braţe! Urmează marea întâlnire. Cel mai spectaculos blind date. Nu mă gândesc decât să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, să fie sănătoasă…", a povestit Dana Rogoz pe blogul său.

Foto: Facebook

Modifică Setările