News

Dana Rogoz, la 35 de ani: ''E destul de ciudat când îţi pică ziua în pandemie''

Dana Rogoz, la 35 de ani: ''E destul de ciudat când îţi pică ziua în pandemie'' camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Dana Rogoz a împlinit zilele trecute 35 de ani. Actriţa e recunoscătoare pentru tot ce trăieşte şi crede că a bifat multe realizări până în acest moment. Contextul în care ne trăim astăzi viaţa a împiedicat-o însă să se bucure de o petrecere. A ales să sărbătorească alături de soţ şi de copii

"Am împlinit 35 de ani. E destul de ciudat când îţi pică ziua de naştere în pandemie, mai ales când cu un an în urmă, la Paris fiind, îşi promiteai că vei face o petrecere mare, cum nu ai mai făcut de la 30! Pentru că 35 de ani sună într-un fel… pune presiune, vă zic", a pobestit Dana Rogoz pe blog.

Actriţa a fost răsfăţată de familie şi a trăit acest moment cu emoţie. “Am doi copii minunaţi şi un partener de viaţă care mă iubeşte şi mă înţelege ca nimeni altcineva. Suntem sănătoşi şi învăţăm de la o zi la alta să ne bucuram mai mult de ce trăim, să vedem partea luminoasă a vieţii, încercăm pe bune să fim mai buni, mai generoşi, mai muncitori, mai răbdători, mai toleranţi, mai înţelepţi.

De dimineaţă, când m-am trezit, Vlad şi Radu au pus la cale o mică surprizaă, aşteptându-mă în mansardă cu tortul ales de ei, cu trompete, cu cântec şi mare veselie. Am suflat în lumânări avându-i pe ei 3 lângă mine şi în gaândul meu. Pentru că ştiu cât sunt de fericită uitându-mă la ei. (...) Mă simt puternică, împlinită, fericită. Trăiesc viaţa pe care mi-am dorit-o dintotdeauna, dar vreau mai mult! Da, vreau să ajut mai mult, vreau să învăţ în continuare, vreau să experimentez, să explorez, să văd unde mă va conduce iubirea asta infinită ce îmi inundă pieptul, de îmi îngreunează respiraţia", a mai spus Dana.

 

 

Modifică Setările