Vedete

Dana Rogoz, lipsită de inhibiţii! A dezvăluit în ce locuri publice a făcut sex şi a vorbit despre masturbare

Dana Rogoz, lipsită de inhibiţii! A dezvăluit în ce locuri publice a făcut sex şi a vorbit despre masturbare

De la o zi la alta, vedetele din ţara noastră ne demonstrează că sunt lipsite de inhibiţii şi fac declaraţii care pe multe alte persoane le-ar face să se ruşineze.

Săptămâna trecută, Dana Rogoz a fost invitată la emisiunea „Love is fun“, de pe pagina de Facebook „A List Magazine“, acolo unde vedeta a dezvăluit în ce locuri publice a făcut sex.

„Nu ştiu dacă este cazul să spun asta. Am făcut în locuri publice, într-o grădină botanică, dar nu la noi în ţară. Mi-a fost teamă că mă vor opri la graniţă pentru că am trăit cu senzaţia că am fost filmată“, a spus Dana Rogoz.

Apoi, ea a vorbit despre masturbare şi despre jucăriile sexuale, afirmând că a primit multe astfel de cadouri: „O consider importantă şi necesară, dar nu am nevoie de ea atât de des. Pot să-mi satisfac şi altfel nevoile. După 18 ani, foarte multă lume îmi făcea cadou jucării sexuale. Am primit de toate, de la chiloţi comestibili şi cătuşe cu puf şi până la gadgeturi. Aveam o noptieră plină, dar nu pot să zic că le-am accesat. A fost o perioadă, dar după mi-a trecut“.