News

Dana Rogoz, luată la rost de fani: „Sunteţi actori şi scrieţi greşit. Ce pretenţii să avem de la oamenii de rând”

Dana Rogoz, luată la rost de fani: „Sunteţi actori şi scrieţi greşit. Ce pretenţii să avem de la oamenii de rând” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Nu este prima dată când fanii iau la rost una dintre vedetele consacrate de la noi. De data aceasta, Dana Rogoz a fost ţinta comentariilor acide.

 

Dana Rogoz este foarte activă în mediul online, are un blog de succes, postează des pe Facebook, dar şi pe Instagram. Mulţi fani o urmăresc cu drag, şi multe mămici care primesc chiar şi sfaturi din partea actriţei care are un băieţel superb.

Iată că acum a avut loc un schimb de replici între o fană şi vedetă. Totul a pornit de la o postare pe Facebook a Danei Rogoz despre o vizită la o clinică medicală. Ar fi scris „de asemenea” legat, iar una dintre urmăritoarele ei a remarcat: „De asemenea se scrie întotdeauna dezlegat. Dacă voi care sunteţi actori scrieţi greşit, ce pretenţii să avem de la oamenii de rând”.

Dana Rogoz a văzut comentariul şi imediat a reacţionat: „Fireşte că se scrie despărţit, a fost un typo. Abia acum am găsit din nou net şi am putut corecta. Mulţumesc pentru atenţie, dar te rog să nu porneşti direct cu acuzaţii. Mai există greşeli din neatenţie, nu din neştiinţă.”

Se pare că celebra actriţă a trecut uşor pentru remarca acidă a respectivei fane, aplanând orice conflict şi rezolvând cu uşurinţă situaţia.

Chiar în această perioadă, Dana Rogoz se află la New York. Este pentru a doua oară când călătoreşte acolo: „Sunt pentru a două oară în viaţă mea în New York şi pentru prima oară în preajma sărbătorilor.

E superb! Ieri ne-am plimbat pe străzi de dimineaţă până seară, nu a mai contat nici frigul, nici durerea de picioare, nimic!”