News

Dana Rogoz, mesaj de dragoste pentru soţ. Actriţa a făcut anunţul

Dana Rogoz, mesaj de dragoste pentru soţ. Actriţa a făcut anunţul

I-a oferit familia la care a visat cândva, i-a fost aproape în momentele grele şi i-a susţinut paşii. Dana Rogoz şi-a aniversat ieri soţul. Actriţa a ţinut să îi trimită un mesaj de suflet celui care o înconjoară cu atâta iubire.

“La mulţi ani, Radu meu bun! Te iubesc şi îţi mulţumesc pentru viata pe care o trăim, pentru planurile pe care ni le facem, pentru amintirile pe care le-am construit împreună, pentru aceşti copii minunaţi care ne umplu braţele şi inimile”, a scris vedeta pe o reţea de socializare.

Dana Rogoz avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe cel care acum îi este soţ. S-au întâlnit pe un platou de filmare şi au ajuns să formeze un cuplu. El lăsa în urmă un alt mariaj, ea bifa un nou început. “Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Contează vârsta pe care o ai aici şi aici. Ceea ce mă bucura cel mai mult este că în continuare Radu îmi este şi cel mai bun prieten. Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice şi fără sens. Când mă gandesc la el, parca mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubeşte", spunea actriţa cu ceva timp în urmă.

 

Modifică Setările