Vedete

Dana Rogoz naşte în curând al doilea copil! E în luna a noua de sarcină: "Sunt ultimele zile însărcinată"

Dana Rogoz naşte în curând al doilea copil! E în luna a noua de sarcină: "Sunt ultimele zile însărcinată" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Dana Rogoz a intrat în luna a noua de sarcină. Sunt ultimele zile cu burtică şi abia aşteaptă momentul să îşi strângă la piept fetiţa.

Naşte în curând! Mult a fost, dar puţin a rămas până când Dana Rogoz va aduce pe lume al doilea copil. Este în izolare şi a avut mari temeri, dar a fost şi este în continuare optimistă că totul va fi bine. Vedeta a dezvăluit că sunt ultimele zile însărcinată. A intrat în luna a noua de sarcină şi se pregăteşte pentru marele moment. I-a cumpărat chiar şi hăinuţe micuţei. A fost extrem de încântată, le-a pozat şi a spus: "De mult timp nu m-am mai jucat cu haine de papusi."

În această perioadă, Dana Rogoz a petrecut mult timp alături de Vlad, fiul său. Au stat în izolare, au citit poveşti, au făcut tot felul de activităţi, dar au şi lenevit, au stat în pat până târziu. Vedeta a povestit: "Izolarea ne permite dimineti lungi, cu mic dejun la pat, cu rasete si "gâdiliş". Sunt ultimele zile insarcinata si vreau sa ma bucur de ele cat pot de mult"

În urmă cu câteva zile, vedeta recunoştea că este foarte îngrijorată: "Dacă mă infectez până la naştere?". Iată declaraţiile făcute atunci de vedetă.

Foto: Facebook

 

Modifică Setările