Vedete

Dana Rogoz: "Ne e frică pentru ce va urma. Copilul are coşmaruri în fiecare noapte"

Dana Rogoz: "Ne e frică pentru ce va urma. Copilul are coşmaruri în fiecare noapte"

Însărcinată în opt luni, Dana Rogoz se teme de perioada pe care o trăim.

Chiar dacă nu mai iese nici măcar pentru cumpărături şi a lăsat această sarcină în seama soţului, actriţa se simte marcată de suferinţa fiului care resimte din plin tensiunea din vremea pandemiei.

"Am încercat din nou să fim super-eroi şi să ne jucam twister cu copilul, ca şi când am petrece cea mai frumoasa vacanţă acasă, împreună. Dar ce se întâmplă acum nu e o vacanţă. Momentele bune sunt scurte şi de suprafaţă. Până şi copilul, care râde în hohote şi e binedispus mereu în timpul zilei, fără să se plângă de schimbările majore pe care i le-am impus în ultimele 13 zile, are coşmaruri aproape în fiecare noapte. Simte şi el tensiunea noastră, simte frica părinţilor pentru necunoscut. A învăţat ca în timpul zilei să fie super-erou, la fel ca părinţii lui. Dar noaptea, pierde controlul.
Recunosc că azi m-am oprit din citit mesaje pozitive, mesaje ale oamenilor care reuşesc să "profite la maximum de acest timp", care şi-au organizat programul fiecarei zile în izolare şi reusesc şi să lucreze, şi să faca sport, să mănânce sănătos, să citească şi să vadă seriale, mesaje care îmi tot spun că totul va fi bine. Cred că e ok să recunoaştem că nu ne e bine acum şi că ne e frică pentru ce va urma", mărturiseşte Rogoz pe Facebook.

Modifică Setările