Lifestyle

Dana Rogoz şi-a luat fetiţa şi a plecat de acasă: ''Mă gândesc, proiectez, fac scenarii, realizez că nu va fi uşor''

Dana Rogoz şi-a luat fetiţa şi a plecat de acasă: ''Mă gândesc, proiectez, fac scenarii, realizez că nu va fi uşor'' camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Dana Rogoz se reîntoarce în Slovacia pentru filmările la un lungmetraj. Actriţa a mai fost plecată cu fiica ei şi înainte de sărbători. De această dată, Dana şi micuţa Lia vor stă departe de casă pentru o lună de zile.

“Mă întorc, împreună cu Lia, în Slovacia, pentru continuarea filmărilor pentru lungmetraj. De dată această vom stă o luna departe de băieţi şi când stau şi mă gândesc, proiectez, fac scenarii, realizez că nu va fi uşor. Dar o iau pas cu pas. Pe timpul filmărilor, adică efectiv cât sunt la cadru, o persoană din echipa filmului va stă cu Lia, aproape de mine. Exact aşa s-a întâmplat şi la filmările dinainte de Crăciun, când ea era lângă mine, într-o rulotă, că să o pot alăpta şi să îi pot fi aproape la nevoie. Practic, după fiecare dublă trasă, eu fugeam spre rulotă, la Lia mea. Iar în restul timpului, am fost doar noi două, cu pregătit mesele ei în camera hotelului, cu trezirile din noapte, cu tot. Dar cu astea sunt deja obişnuită. Nu sunt în schimb obişnuită să stau departe de Vlad atât de mult timp. Iniţial plănuisem să vină şi băieţii cu noi, să fim în echipa completă, dar din cauza condiţiilor actuale, e mai sigur pentru ei să rămână acasă. Ah, ultimul weekend înainte de plecare.

P.S. Zâmbetul asta topeşte inimi, are forţă să oprească războaie şi să aducă pacea pe pământ. Zâmbetul asta îmi da forţă!”, povesteşte Rogoz.

Modifică Setările