Vedete

Dana Rogoz şi soţul au împlinit 8 ani de la cununia civilă. Ce cadou şi-au făcut: "E noul nostru proiect"

Dana Rogoz şi soţul au împlinit 8 ani de la cununia civilă. Ce cadou şi-au făcut: "E noul nostru proiect" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Dana Rogoz trăieşte cea mai frumoasă poveste din viaţa sa. Are un mariaj fericit alături de Radu Dragomir şi doi copii superbi. Cei doi soţi au împlinit 8 ani de la cununia civilă, aşa că şi-au făcut un cadou special. Actriţa a povestit totul. 

Opt ani au trecut de când Dana Rogoz a spus DA, a devenit soţia lui Radu Dragomir. Cu această ocazie, cei doi şi-au făcut un cadou, au cumpărat o casă în Transilvania pe care o vor restaura. Acesta e noul lor proiect de care actriţa e foarte încântată.

Pe Facebook, actriţa a postat imagini de la cununia civilă şi un mesaj: 

"Acum 8 ani am spus DA şi am semnat pentru prima oară că doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuţa noastră dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape că stă să cadă, sărăcuţa, dar abia aşteptăm să o renovăm şi să o umplem de voie bună şi amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare. La mulţi ani, nouă! #dragoMIRII #8ani de la #cununiacivila"

Povestea de iubire dintre Dana Rogoz şi Radu Dragomir, soţul său. E o diferenţă de 19 ani între ei

E o diferenţă de vârstă între ei, de aproximativ 19 ani, însă nu aceasta contează, ci faptul că sunt suflete pereche. Dana Rogoz avea doar 19 ani când pe când l-a cunoscut pe cel care urma să îi devină soţ. Habar nu avea pe atunci ce familie frumoasă îşi vor clădi împreună: "Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Contează vârsta pe care o ai aici şi aici. (...) Ceea ce mă bucura cel mai mult este că în continuare Radu îmi este şi cel mai bun prieten. Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice şi fără sens. Când mă gandesc la el, parca mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubeşte.", spunea actriţa acum ceva vreme.

Se cunoaşte deja că regizorul Radu Dragomir a mai avut o relaţie înainte de mariajul din 2012 cu Dana Rogoz.

Foto: Facebook

Modifică Setările