Vedete

Dana Rogoz şi soţul ei, regizorul Radu Dragomir, vacanţă la Viscri. Ce au sărbătorit cei doi

Dana Rogoz şi soţul ei, regizorul Radu Dragomir, vacanţă la Viscri. Ce au sărbătorit cei doi camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Dana Rogoz şi soţul ei, Radu Dragomir, au sărbătorit, ieri, nouă ani  de la nuntă într-un cadru de poveste.

Cei doi şi-au luat copiii şi au plecat la Viscri, acolo unde şi-au cumpărat o casă de vacanţă. Pentru că nu au putut încă inaugural  noul cuibuşor, care se află la stadiul de ruină, Dana şi Radu au petrecut momente de neuitat în rulotă.

”Sărbătorim nunta de Salcie, sub salcia din curtea viitoarei noastre case de vacanţă din Viscri. Pentru că avem nenumărate planuri minunate pentru anii care urmează, tot împreună. Te iubesc, Radu meu bun”, a scris vedeta pe o reţea de socializare.

Chiar dacă noua casă nu este încă gata, cei doi şi-au amenajat, pentru moment, grădina.

“Am amenajat ieri gradina noastra de la Viscri. Fă Rai din ce ai! Şi cum casă încă nu avem, pentru că e în continuare la stadiu de "ruină", am parcat autorulota în curtea ei şi am facut o comandă pentru câteva piese şi decoraţiuni de exterior, care să ne bucure zilele şi noptile petrecute aici. Ieri a venit curierul şi le-a adus direct la adresă. Nu mai avusese livrări la numarul casei noastre până acum”.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările