Vedete

Dana Rogoz: "Stresul momentului: micuţa are o alergie" Fiica actriţei a împlinit şase luni

Dana Rogoz: "Stresul momentului: micuţa are o alergie" Fiica actriţei a împlinit şase luni camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cine spune că viaţa de mămică e uşoară? Dana Rogoz a dezvăluit că se confruntă cu mici probleme, se pare că Lia, fiica sa, are o alergie. 

Are deja experienţă, e la al doilea copil, aşa că ştie cum să procedeze în momente mai speciale. Dana Rogoz a dezvăluit că Lia, fiica sa de doar şase luni, are o alergie. Face bubiţe pe spate. Imediat actriţa a vrut să afle care e cauza. Iată cum procedează:

"Offf... stresul momentului: micuţa are o alergie. Nu e grav, are nişte bubiţe care apar şi dispar pe spatele ei,  dar nu ştim de la ce 😔 drept urmare am întrerupt diversificarea pentru câteva zile (începusem doar cu câteva grame de morcovi, pătrunjel şi pastarnac), de mâine întru şi eu pe regim alimentar (să nu fie de la ceva ce mănânc eu, fiind totuşi preponderent alăptată), am scos din casă o pătură din lână naturală cumpărată de curând... şi sper să descoperim cauza. Oricum, urmez recomandările medicului pediatru.", a scris ea pe Facebook. 

Ulterior, Dana Rogoz a precizat că alergia micuţei a mai dispărut, iar ea a putut să se concentreze şi la viaţa profesională.

"Nu i-au mai apărut bubiţele, deci suntem bine momentan. Altfel, eu nu m-am putut concentra la treburile mele şi am rămas în urmă cu foarte multe lucruri. Abia am terminat repetiţiile pe zoom (în ultimele zile am făcut în 2 reprize, o dată în timpul zilei şi a două oară după ce adorm copiii) şi, sincer, să faci teatru online e foarte greu, spre imposibil. Simt nevoia unei vacanţe, pe care nu am mai avut-o din ianuarie, unei schimbări a rutinei, dar tot ce fac e să mă uit pe poze vechi din călătorii."

Foto: Facebook

Modifică Setările