Vedete

Dana Rogoz, surprinsă de soţ şi de fiul lor. Actriţa i-a văzut de la fereastră, încă se află în spital după ce a născut

Dana Rogoz, surprinsă de soţ şi de fiul lor. Actriţa i-a văzut de la fereastră, încă se află în spital după ce a născut camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Dana Rogoz a trăit clipe de bucurie. A născut de 20 mai, dar abia ieri şi văzut fiul şi soţul de la distanţă. Medicii, din cauza pandemiei, nu permit vizitele. 

După nouă luni de aşteptare, Dana Rogoz şi-a dus fetiţa la piept. A născut pe 20 mai, într-un spital din Bucureşti. Imediat le-a arătat fanilor o imagine cu fetiţa, a avut şi un mesaj: "S-a născut Lia Elena Dragomir! Şi aşa arată o mama după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, aşa că încă de dimineaţă trimit zeci de poze şi de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să îşi dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îţi ţii copilul sănătos în braţe. Te iubesc, minunea mea de fetiţă, te iubesc!", a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Vedeta nu a născut natural, medicii i-au făcut o operaţie de cezariană. Şi acum se află în spital cu micuţa. Soţul şi fiul nu au putut merge să o viziteze aşa că i-au făcut o surpriză de zile mari. Au mers aproape de spital, chiar în dreptul ferestrei sale şi au strigat-o. Câte emoţii: "Au venit băieţii până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimită pupicuri şi să ne spună de la distanţă celor 4 etaje cât de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toată stradă strigând "te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!"."

La Antena Stars, Dana Rogoz a declarat că va fi curând externată, probabil sâmbătă: 

"Probabil sâmbătă voi ieşi. De obicei atât durează la cezariană. Ăsta este protocolul. M-am recuperat uşor. Astăzi m-am dat jos şi sunt mobilă. Aşa am avut şi la Vlad, naştere uşoară. Facem foarte des video call-uri."

Foto: Facebook