Vedete

Dana Săvuică a personificat două dive absolute la OK! Golden Night

Dana Săvuică a personificat două dive absolute la OK! Golden Night camera-retro icon Vezi galeria 30 poze

Două figuri iconice, două ţinute memorabile şi un cântec de milioane! Asta a pregătit fostul manechin pentru petrecerea care a încununat 10 ani de la lansarea revistei OK! România.

Dana Săvuică a fost în prim-plan aseară la Face Club, unul dintre cele mai mari şi mai selecte cluburi din România, dar şi din Europa de Est, care a găzduit serata anuală de gală marca OK!. Şi, pentru că această petrecere devenită deja o tradiţie în peisajul monden autohton a fost organizată ca un preambul al premiilor industriei de film americane, dar a marcat şi un deceniu de la lansarea revistei OK! în România, Dana Săvuică a pus în scenă câteva momente cu iz hollywoodian.

Întâi, a păşit pe covorul roşu în chip de Grace Kelly, eleganta, rafinata şi adorata actriţă devenită prinţesă de Monaco după căsătoria sa cu Prinţul Rainier. Rochia alb-negru creată de Iza Van Dee a fost o copie a celei purtate de Grace Kelly în filmul "The Rear Window", al lui Alfred Hitchcock, pe care Dana a accesorizat-o cu perle de la Mikimoto şi diamante de la Kultho Forever Diamonds.

Întruchipând acest sublim personaj, Dana Săvuică i-a primit cu graţie pe oaspeţii galei OK! Golden Night, pe care i-a invitat şi la scurte interviuri pentru OK!TV.

În partea a doua a serii, Dana Săvuică a recreat o altă blondă celebră, pe Marilyn Monroe, cu care "a cântat în duet" celebra melodie "Diamond's Are a Girl Best Friends", în timp ce pe marile ecranele din Face Club rula înregistrarea cu Marilyn. Rochia care a ajutat-o pe Dana să intre în personaj a sclipit asemenea unor diamante - o declaraţie stilistică semnată tot Iza Van Dee şi înnobilată cu bijuterii preţioase de la Chopard şi Kultho Forever Diamonds.

Multumim sponsorilor: After EightRosemary Water, Gerovital Luxury

Multumim partenerilor: Via ViticolaFace ClubBeluga vodkaHendrick’s ginSABER ElyziaTort DesignPhoto SnacksOrsini

Citește și ...