Vedete

Dana Săvuică schimbă astăzi prefixul: "Sărbătoresc 50 de ani într-unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume!" FOTO&VIDEO

Dana Săvuică schimbă astăzi prefixul: "Sărbătoresc 50 de ani într-unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume!" FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Fostul manechin şi-a oferit o aniversare de zile mari, pe măsura vârstei pe care o celebrează.

Ca în fiecare an, Dana Săvuică abia aşteaptă să-şi serbeze ziua de naştere, eventual într-un alt colţ al planetei. De data aceasta, pentru că e vorba despre trecerea unei noi decade, fostul manechin a ales ca destinaţie Brazilia pentru a celebra trecerea pragului celor 50 de ani.

Hotelul pentru care a optat este, evident, unul luxos, cu vedere la Ocean şi cu toate facilităţile unui resort de 5 stele: Rio Othon Palace. (vezi clipul de prezentare)

"Sărbătoresc 50 de ani într-unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume!", a scris Dana Săvuică pe 21 ianuarie, la o zi după ce a ajuns în Rio de Janeiro. "Prima zi în Rio petrecută pe plaja Copacabana alături de prietena mea, Anama Ferreira. Ea a venit special din Buenos Aires, unde prezintă o emisiune TV zilnic şi conduce şcoala ei de modele. A lăsat totul pentru promisiunea pe care mi-a făcut-o, aceea de a-mi îndeplini visul! Vamos a la praia!"

De altfel, Dana Săvuică ne-a spus încă de la finalul anului trecut că plănuieşte această vacanţă cu buna sa prietenă, fost manechin la rândul său, alături de care a avut parte de un alt minunat concediu în Argentina, în urmă cu trei ani. Aşa se face că Anama Ferreira i-a devenit ghid în noua escapadă braziliană. Şi, după binemeritata sesiune de plajă pe vestita Copacabana, cele două au urcat în vârful muntelui Corcovado, lângă statuia lui Iisus Hristos, de unde au putut admira Rio de Janeiro la 360 grade.

Experienţa ei braziliană continuă cu noi aventuri. (vezi galeria foto)