News

Dana şi Adrian Năstase au sărbătorit 32 de ani de mariaj FOTO

Dana şi Adrian Năstase au sărbătorit 32 de ani de mariaj FOTO

Petrecerile continuă în familia Năstase, cu aniversarea mariajului celor doi seniori.

Dana şi Adrian Năstase formează unul dintre cele mai solide cupluri din politica românească. O frumoasă poveste de iubire, doi copii (Andrei şi Mihnea) şi nenumărate amintiri calde punctează destinul celor doi soţi: acela de a fi mereu împreună, în ciuda oricăror dificultăţi. De când s-au căsătorit, Dana şi Adrian Năstase au fost mereu împreună, la bine şi la greu. Şi iată-i ajunşi acum la cea de-a 32-a aniversare a căsătoriei lor.

Cu această ocazie, familia Năstase s-a reunit din nou, cu mic cu mare, pentru a-i felicita şi pentru a le ura să ajungă şi la nunta de diamant.

Citeşte şi:

Adrian Năstase, sărbătorit de familie

Andrei Năstase a devenit tătic!

Andrei Năstase şi-a botezat fiul FOTO & VIDEO

"Astăzi, Dana şi cu mine am sărbătorit 32 de ani de căsătorie. Alături de Andrei, Mihnea, Bianca şi Corina", a notat seniorul Năstase pe blogul personal, pe 31 iulie.

„Am doi copii frumoşi, o soţie pe care o iubesc şi care mă iubeşte. Fără ei, nu cred că aş fi putut realiza tot ceea ce am realizat şi nu cred că aş fi avut puterea de a merge mai departe în ciuda greutăţilor şi a răutăţilor”, recunoaşte Adrian Năstase pe acelaşi blog.

Adrian şi Dana Năstase, alături de cei doi fii, Andrei şi Mihnea, de nora Bianca şi de viitoarea noră, Corina.
Modifică Setările