Lifestyle

Dani Oţil a câştigat raliul de la Mangalia, iar INNA i-a fost copilot lui Mihai Leu FOTO

Dani Oţil a câştigat raliul de la Mangalia, iar INNA i-a fost copilot lui Mihai Leu FOTO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

A fost un weekend plin de vedete şi adrenalină la malul mării, acolo unde s-a desfăşurat prima etapă a Campionatului Naţional Super Rally 2019.

Show la Mangalia în week-end, când a avut loc prima etapă a Campionatului Naţional Super Rally 2019 powered by Superbet. Pentru prima oară organizată la malul mării, această etapă a adus celor aproximativ 5.000 de participanţi în public show cu mulţi cai putere, vedete invitate de către organizatori şi maşini puternice sosite la start.

Dani Oţil este marele câştigător al etapei de la Mangalia: prezentatorul TV a obţinut cel mai bun timp, la volanul unui monopost Radical SR4 - 02:32,025.

"Tot weekendul am avut in minte cursele de weekend din Reşiţa. Probabil puteam da jos o secundă, două... însă am mers pe gume de antrenament destul de uzate (motive de buget), iar în partea finală a traseului maşina ţopăia necontrolat. Una peste alta, m-am simţit ca la mine acasă 😊. Mulţumesc, Mangalia!", a spus Dani Oţil, bucuros de premiu.

Podiumul general a fost completat de Titi Aur, pe locul al doilea, la volanul unei Skoda Fabia R5, cu timp 02:33,560, şi de Costel Căşuneanu, pe locul al treilea, la volanul unei Skoda Fabia R5, cu timp 02:36,279. 

Şi Mihai Leu, organizator al acestui campionat, şi-a adjudecat prima treaptă a podiumului la Clasa 3A - maşini de peste 300 de cai putere cu o singură punte motoare, deşi a avut probleme şi şi-a avariat o roată a Ferrari-ului 458 Challenge, ratând calificarea în finală.  

Vedete la Mangalia, atrase de bolizii din cursă 

Evenimentul de la malul mării a atras week-endul acesta multe vedete. Printre invitaţii lui Mihai Leu s-au numărat şi INNA, care a acceptat provocarea cunoscutului campion de a se plimba cu maşina de curse a acestuia. Bolidul atinge viteza de 100 km/h în doar 3,1 secunde, astfel că experienţa a fost una cât se poate de intensă pentru celebra artistă.

„Mi-a promis că mă ia şoferul ei”, a glumit Mihai Leu la finalul plimbării. 

La faţa locului s-au mai aflat şi tenismena Ana Bogdan, dar şi luptătorul K1 Benny Adegbuyi

Iar Roxana Nemeş a prezentat evenimentul.

Campionatul Naţional Super Rally 2019 powered by Superbet va continua la Târgu Mureş (14-15 iunie), Craiova (13-14 septembrie) şi Bucureşti (25-26 octombrie).

Modifică Setările