News

Dani Oţil s-a testat de coronavirus. Cum se simte prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan şi Dani"

Dani Oţil s-a testat de coronavirus. Cum se simte prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Dani Oţil a decis să facă testul pentru a vedea dacă este infectat cu coronavirus! Nu are niciun simptom, dar are un motiv întemeiat pentru care face asta! Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" vrea să îşi facă iubita fericită!

Ei bine, Dani Oţil a dezvăluit că a făcut testul pentru a vedea dacă este sau nu infectat cu coronavirus. Nu are niciun simptom, se simte foarte bine, dar îşi doreşte să meargă în vacanţă. Se pare că prezentatorul de la Antena 1 şi iubita lui, Gabriela Prisacariu, vor călători cu avionul, la distanţă mai mare de România. Nu ştim încă ce destinaţie au ales, dar este clar că ţara respectivă le cere un test covid negativ. 

"#casafimsiguri am decis să călătorim testaţi. Cum e? Nu doare, disconfortul e mai mic decât la sânge, durează mai puţin de 6 minute cu documente cu tot(cu programare), costul poate fi adăugat la bugetul de vacanţă 😎, iar fetele sunt pozitive şi zâmbitoare", a dezvăluit Dani Oţil pe Facebook. Acesta a ales o clinică privată pentru a face testul. 

Dani Oţil şi-a cerut iubita în căsătorie şi urma nunta. De ce au amânat-o?

Dani Oţil şi-a anulat şi nunta programată pentru acest an. Matinalul a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Priscariu în luna ianuarie. Cei doi se aflau atunci într-o vacanţă în Mexic. Din cauza restricţiilor impuse în pandemie, cei doi au decis să mai aştepte pentru marele eveniment. 

Foto: Facebook

Modifică Setările