Vedete

Dani Oţil se implică în cazul medicului italian fals! Prezentatorul şi-a anunţat fanii că s-a angajat la spital

Dani Oţil se implică în cazul medicului italian fals! Prezentatorul şi-a anunţat fanii că s-a angajat la spital

Zilele acestea, în toată presa din ţara noastră a apărut o ştire potrivit căreia un italian lucrează de câţiva ani ca medic la un spital privat din Bucureşti, deşi nu are deloc studii în domeniu şi a reuşit astfel să păcălească pe toată lumea.

Matteo Politi, medicul italian fals, care era la bază parcagiu, avea doar opt clase şi se recomanda ca Matthew Mode, a fost acuzat de înşelăciune şi a încercat să fugă din România atunci când a aflat că autorităţile sunt pe urmele lui.

În această dimineaţă, el a fost găsit de oamenii legii într-un tren care ieşea din ţară prin Vama Curtici şi avea ca destinaţie Budapesta, medicul fals fiind dus pentru audieri la Secţia 4.

Imediat după ce ştirile despre Matteo Politi a împânzit internetul, Dani Oţil a făcut haz de necaz şi s-a implicat în cazul medicului fals, postând pe Facebook că s-a angajat la Spitalul Monza, acolo unde ar fi chirurg estetician: „Unde pun eu mâna, creşte! Accept fotografii de aproape. Sâni, fese şi burice. Pentru o primă evaluare online! NinoNino“, a fost mesajul postat pe Facebook de prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan & Dani“.