News

Dani Oţil va fi tătic. Cum a dat vestea prezentatorul

Dani Oţil va fi tătic. Cum a dat vestea prezentatorul camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Danil Oţil trăieşte cel mai fericit momentul. Prezentatorul de la Antena1 va fi tătic. Iubita lui, Gabriela Prisăcariu, este însărcinată.

Dani a făcut anunţul pe un site de socializare, cu umorul ce îl caracterizează. “Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil... Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre...Pentru cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul, ca să vada şi bebeluşii insule...

Pentru...hai că am glumit...nu  pentru voi. Ci pentru noi...o să avem un copil. Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta şi se vor face speculaţii. Promit să mă refac repede".

Prezentatorul de la Antena 1 şi-a cerut iubita în căsătorie pe când se aflau într-o vacanţă în Mexic. Planurile le-au fost însă date peste cap din cauza pandemiei, iar nunta a fost amânată. Dani şi Gabriela Prisăcariu sunt împreună de doi ani.

Mama vedetei de la Antena a trăit cu emoţie acest eveniment.

"A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină", mărturisea Oţil.

 

Modifică Setările