Vedete

Daniel Buzdugan, mesaj emoţionant pentru fiica lui: "Omul fără greutăţi nu ştie ce înseamnă fericirea"

Daniel Buzdugan, mesaj emoţionant pentru fiica lui: "Omul fără greutăţi nu ştie ce înseamnă fericirea" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Are doi copii de poveste, cu care adoră să îşi petreacă timpul. Cu toate astea, Daniel Buzdugan preferă să nu îi expună, aşa că momentele în care apar împreună sunt extrem de rare.

Prezentatorul de la Radio Zu a făcut însă o excepţie şi a povestit pe Facebook una dintre discuţiile cu talc pe care le-a avut cu fetiţa lui, Maria, care, culmea, îşi cară fratele în spate, la propriu.

“Sora mai mică îl cară în spate pe fratele mai mare. << Mi se pare totul aşa uşor acum, parcă zbor>>, a exclamat Măriuci după ce l-a lăsăt jos pe Luca, cam după vreo 80 de m de traseu. Zic, da Măriuci, vezi aşa e şi în viaţă, să nu fugi de greutăţi, că omul fără greutăţi nu ştie ce înseamnă FERICIREA! Iar când vine timpul ajutorului nu există om mic sau mare, ci om ce ajută şi om ce nu ajută!

Viata noastră e ca un război zi de zi, să fii puternică Măriuci şi să nu-ţi fie frică pentru că atunci când îţi va fi frică vei pierde!
Şi să nu încerci să-ţi cumperi fericirea, dragă Măriuci, pentru că lucrurile care ne aduc cu adevărat fericirea sunt gratis: dragostea, prietenia, natura, credinţa în Dumnezeu”...

 

Modifică Setările