News

Daniel Craig merge în baruri pentru gay de când se ştie. Care este motivul şi cum a fost prins James Bond alături de un prieten

Daniel Craig merge în baruri pentru gay de când se ştie. Care este motivul şi cum a fost prins James Bond alături de un prieten camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Daniel Craig a dezvăluit că preferă să meargă în baruri pentru gay pentru a evita bărbaţii agresivi din cluburile hetero.

„Merg în baruri de gay de când îmi amintesc”, a spus actorul în vârstă de 53 de ani la podcastul Lunch with Bruce de pe SiriusXM. „Unul dintre motive: pentru că nu mă lupt atât de des ca în barurile pentru heterosexuali”.

Actorul din producţia „No Time to Die” a dezvăluit că a început să meargă în baruri pentru homosexuali încă din tinereţe, pentru că voia să evite să se trezească, în timpul unei nopţi, cu un pumn în faţă, ceea ce se întâmpla în celelalte cluburi. „Nu voiam să ajung să fiu lovit.

Asta se întâmpla destul de mult, iar un bar pentru gay era un loc bun pentru a merge”, a mărturisit Craig.

Starul a mai spus că barurile pentru gay sunt, în general, un loc sigur unde să mergi.

„Toată lumea era rezervată. Nu trebuia să-ţi expui sexualitatea. A fost bine. Şi era un loc sigur. Şi puteam întâlni fetele acolo, pentru că şi ele veneau din acelaşi motiv. Acesta a fost un alt motiv pentru care alegeam să merg”, a adăugat el.

James Bond şi-a amintit, de asemenea, un incident în timp ce vorbea cu gazda Bruce Bozzi, cu care este prieten de mult timp.

Cei doi au reflectat la noaptea în care au fost „prinşi” împreună într-un bar de acest gen, numit Roosterfish din Venice Beach,  în California, în 2010.

„Pentru mine, a fost una dintre acele situaţii şi ironia este, am fost„ prinşi ”. Ceea ce a fost cam ciudat, pentru că nu făceam nimic greşit ”, a spus Craig.

„S-a întâmplat să avem o noapte plăcută şi cam vorbeam cu tine despre viaţa mea, care se schimba, ne-am îmbătat şi am spus:„ Oh, hai să mergem la un bar, să ieşim ”, a explicat el.

În timpul concersaţiei, actorul din Casino Royale a recunoscut că doreşte să se mute din Anglia în California din cauza atmosferei „magice”, pe care spune că „a întâlnit-o acolo în acea noapte”.

Craig, care a apărut recent ca Bond în No Time to Die, a primit de curând o stea pe Hollywood Walk of Fame.

 

Modifică Setările