News

Danny DeVito (75 de ani) e îngrijorat! I-a avertizat pe toţi că dacă nu rămân în case, chiar şi el poate muri

Danny DeVito (75 de ani) e îngrijorat! I-a avertizat pe toţi că dacă nu rămân în case, chiar şi el poate muri camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

La 75 de ani, legendarul actor îşi face griji pentru sănătatea sa. I-a avertizat pe toţi că dacă nu rămân în case, chiar şi el poate muri.

Îl ştim cu toţii pe legendarul actor, ştim ce roluri excepţionale a interpretat, dar iată-l acum într-o ipostază neaşteptată, se teme de virusul care face ravagii în toate colţurile lumii. Danny DeVito i-a rugat pe toţi să rămână în case, avertizându-i că persoane în vârstă precum el pot muri. 

Îndrăgitul actor s-a arătat într-un video pe Twitter pe contul guvernatorului din New York, Andrew Cuomo, şi i-a rugat, chiar le-a impus oamenilor să respecte restricţiile impuse de autorităţi şi să rămână în case, în izolare pentru a nu răspândi virusul. Pe parcursul clipului, el a menţionat: "Bună! Sunt Danny DeVito şi vă rog din toată inima mea, să rămâneţi în case. 

Mă refer la voi, la voi toţi. Nu avem ce face, ne confruntăm cu acest virus, cu această pandemie. Tinerii pot fi infectaţi şi pot transmite rapid virusul către cei mai în vârstă...şi ştiţi, sunt şi eu printre aceştia", a punctat actorul în vârstă de 75 de ani. 

Danny DeVito a mai adăugat că toţi pot rămâne în case, se pot uita la seriale: "Aşadar, guvernatorul m-a rugat să vă implor pe voi toţi să rămâneţi în case, să faceţi tuturor această favoare şi să nu răspândiţi virusul."

Fanii actorului de pe Twitter au remarcat postarea în care apare actorul şi au declarat că acesta e din nou fenomenal, a găsit un mod inedit de a-i sfătui să rămână în izolare. 

Foto: Profimedia, Twitter 

Modifică Setările