News

Dans lasciv în timpul sarcinii al celebrului model plus-size Ashley Graham: ”Iubeşte-ţi pielea în care te afli!”

Dans lasciv în timpul sarcinii al celebrului model plus-size Ashley Graham: ”Iubeşte-ţi pielea în care te afli!” camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Arăţi bine aşa cum eşti, nu te schimba! Sunt cuvintele pe care celebrul model plus-size le repetă ca o mantră, în timpul sarcinii.

Şi gravidă găseşte motivaţia pentru a milita în favoarea acceptării de sine. Practic, întreaga sa carieră se bazează pe înfruntarea prejudecăţilor. Graham a reuşit ceva ce nimeni nu o mai făcuse: să schimbe percepţia oamenilor vizavi de femeile cu kilograme în plus.

Supermodelul în vârstă de 33 de ani îşi aşteaptă al doilea copil şi a apărut într-un filmuleţ pe Tik Tok, dansând în bikini şi bustieră, transmiţând un mesaj de împuternicire femeilor.

Starul a explicat că acesta a fost mesajul zilei, afirmaţia pozitivă. Starul a dansat în curte, alegând lenjerie intimă de culoare neagră, cu burtica la vedere, un colier multicolor şi papuci de grădină în tonuri de camuflaj.

Fanii care îi urmăresc contul au apreciat acţiunea sa: ”Da! Văd un corp adevărat, fără filtre şi minciuni. Trebuie să ne apreciem corpurile, nu să le urâm.”

Altcineva a adăugat: ”Salvez clipul pentru atunci când voi fi nesigură pe mine.” Dar şi ”Definiţia strălucirii în sarcină este Ashley Graham. Mulţumesc.”

Ashley a anunţat acum o lună, pe Instagram, împreună cu soţul său, Justin Ervin, că aşteaptă al doilea copil. Cei doi sunt deja părinţii lui Isaac, care a venit pe lume în ianuarie 2020.

Graham a fost mereu reală şi deschisă pe reţelele de socializare. Acum o lună, a postat un selfie în care era dezbrăcată, cu toate imperfecţiunile la vedere şi cu mesajul: ”Iubeşte-ţi pielea în care te afli.”

Foto: Instagram, Facebook, Tik Tok

Comentarii

Modifică Setările