News

David Arquette, fostul soţ al lui Courteney Cox, s-a logodit!

de admin

David Arquette, fostul soţ al lui Courteney Cox, s-a logodit!

Cine s-ar fi gândit că foştii soţi celebri vor ajunge să îşi anunţe logodna la distanţă de fix o săptămână? Desigur, logodna cu alte persoane. Dacă bruneta de 50 de ani se va mărita cu rockerul Johnny McDaid, David a ridicat şi el ştacheta şi a cerut-o de nevastă pe jurnalista Christina McLarty.

Cererea în căsătorie a actorului a avut loc în timpul unei cine de familie luate la Mastro’s Ocean Club, în Malibu, California, miercuri seară, conform surselor E!Online.com – dar vestea a fost confirmată şi de un purtător de cuvânt al acestuia, pentru UsMagazine.com. Totul a fost după modelul clasic: după 45 de minute la masă, starul de 42 de ani a rugat familia să meargă afară, s-a aşezat în genunchi şi a cerut-o pe frumoasa lui iubită cu un inel superb, cu piatră albastră. La cină a fost prezentă şi fiica lui cu Courteney, Coco, în vârstă de 10 ani.

Cereri în căsătorie la 6 zile distanţă

Se pare că David “plănuia cererea de ceva timp şi voia să se mărite cu Christina de mult”, conform unui apropiat citat de Us Weekly. “A aşteptat momentul potrivit, el şi Courteney au vorbit despre faptul că vor să evolueze în relaţiile lor… amândoi vor ce-i mai bun unul pentru celălalt”.

Arquette şi logodnica sa de 33 de ani cu care formează un cuplu de 3 ani au şi un fiu de două luni. Vestea a fost cu atât mai neaşteptată cu cât vine la 6 zile de la anunţul similar făcut pe Twitter de către fosta lui soţie, actriţa din “Friends”, care se va căsători din nou, cu frumosul britanic din trupa Snow Patrol, după nici un an de relaţie. Din fericire, foştii soţi au rămas prieteni, după 11 ani de căsnicie finalizaţi oficial în mai, anul acesta.

FOTO Twitter, WENN