News

David Beckham a împlinit 43 de ani. Harper i-a transmis un mesaj emoţionant!

David Beckham a împlinit 43 de ani. Harper i-a transmis un mesaj emoţionant! camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este unul dintre cei mai celebri fotbalişti, un fotomodel pentru branduri renumite şi un tată pe cinste. David Beckham împlineşte astăzi 43 de ani, iar familia îi pregăteşte o petrecere pe cinste.

Victoria, dar şi copiii din familia Beckham au distribuit pe reţelele de socializare câteva imagini din timpul pregătirilor pentru marea petrecerea, aşa că fanii au putut vedea mormanul de cadouri achiziţionate special pentru David. Cruz, Romeo, Victoria şi Harper nu s-au putut abţine şi au postat indicii legate de surprizele pentru cel mai cool bărbat din familie, inclusiv un video în care micuţa Harper citeşte mesajul de pe felicitarea tatălui său. "Dragă tati, la mulţi ani, sper că îţi vor plăcea cadourile fabuloase. Te iubesc atât de mult. Cu dragoste, Harper", a spus Harper cu un accent britanic.

Au curs sute de urări pentru David Beckham, atât din partea familiei, cât şi din partea fanilor. Numai fiul Brooklyn Beckham nu este acasă, alături de familie, dar poate îl va lua prin surprindere pe tatăl său cu o vizită scurtă, până la sfârşitul zilei.

Foto: Instagram

Modifică Setările