Vedete

David Beckham a vorbit despre mariajul „complicat“ cu Victoria Beckham! Divorţează cei doi?

David Beckham a vorbit despre mariajul „complicat“ cu Victoria Beckham! Divorţează cei doi?

În acest an, foarte multe voci au afirmat că mariajul dintre Victoria şi David Beckham este pe butuci, însă de fiecare dată cele două vedete le-au dat peste nas celor care îi vorbeau de rău.

Victoria şi David Beckham au apărut în ultimele luni la multe evenimente împreună, însă coperta din Vogue, pe care Victoria Beckham apare alături de copiii pe care îi are cu David şi pozează într-o mamă singură, le-a dat apă la moară contestatarilor, care afirmă că cele două vede sunt mai aproape ca niciodată de divorţ.

Acum, David Beckham a acordat un interviu în Australia, pentru emisiunea The Sunday Project, unde a vorbit deschis despre mariajul cu Victoria. Fostul fotbalist a afirmat că o relaţie care durează de foarte mulţi ani este mult mai greu de gestionat decât o relaţie aflată la început de drum şi că, din această caută, lumea crede că el şi Victoria vor divorţa.

„Un mariaj aşa de lung ca al nostru este greu de întreţinut. Totul devine mai complicat cu timpul“, a spus David Beckham, care a menţionat însă că informaţiile privind un posibil divorţ sunt false.

Modifică Setările