News

David Beckham: „Fiica mă costă o avere!”

Pe cât de încântat este celebrul fotbalist britanic că are şi o fetiţă, pe atât de conştient este că trebuie să cheltuiască o grămadă de bani pentru a-i menţine micuţei un look modern.

David a recunoscut recent că trebuie să câştige în continuare o mulţime de bani ca să-şi permită să-i cumpere lui Harper Seven hăinuţe create de cei mai mari designeri din lume. Fotbalistul a semnat recent un nou contract, pe doi ani, cu echipa Los Angeles Galaxy, şi se declară mulţumit de acest lucru pentru că soţiei lui îi place la nebunie s-o îmbrace pe fiica lor de numai şase luni în ţinute scumpe.

„Am trei băieţi minunaţi cu care mă joc fără să-mi fie teamă că păţesc ceva. Cu Harper, trebuie să am mai multă grijă, evident. În momentul de faţă, îi schimb scutece şi am grijă de ea, dar tot nu-mi vine să cred că am şi o fetiţă. Totul legat de ea e feminine: felul cum mănâncă, cum se mişcă şi, mai ales, cum arată. Garderoba ei e deja extraordinară! Mă bucur că am de lucru în continuare şi că am semnat contractul pe doi ani”, a recunoscut starul sportiv.