News

David Beckham şi Poppy Delevingne şi-au petrecut noaptea împreună

David Beckham şi Poppy Delevingne şi-au petrecut noaptea împreună

Se pare că David Beckham aplică zicala "Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă". La doar câteva zile după ce fostul fotbalist şi soţia sa, Victoria, şi-au reînnoit jurămintele după 18 ani de căsătorie, David petrecea în baruri, ca băieţii.

david beckham

Din moment ce se află la Los Angeles, David Beckham vrea să se bucure de tot ce are de oferit oraşul californian. Ieri dimineaţa, fotbalistul de 41 de ani a fost surprins de paparazzi plecând de la o petrecere dintr-un bar din West Hollywood alături de modelul britanic de 30 de ani Poppy Delevingne. În pozele publicate de MailOnline, deşi puţin cam mahmur, sportivul nu a uitat de bunele maniere şi, ca un gentleman, a deschis portiera maşinii pentru frumoasa modelină.

david beckham1

Cu un stil neîngrijit care nu-l caracterizează, îmbrăcat într-o jachetă kaki şi un fes vişiniu, legenda de la Manchester United se străduia să ţină ochii deschişi în timp ce părăsea barul. Şi, dacă mulţi ar crede că după aşa petrecere, vedeta va lenevi toată dimineaţa, David a surprins din nou. Câteva ore mai târziu, starul a fost fotografiat în timp ce ieşea de la sala de fitness, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni sport şi cu un tricou negru, lăsându-şi tatuajele la vedere. Oboseala şi-a ascuns-o în spatele unei perechi de ochelari de soare.

52302166 Football legend David Beckham is seen leaving SoulCycle after a morning workout in Brentwood, California on February 2, 2017. David was drenched with sweat after an extremely tough workout on the bike. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Oare este ceva între David şi modelul de la Victoria Secret, Delevigne? Cei doi au fost fotografiaţi împreună, dar nici soţia fotbalistului, nici soţul lui Poppy, James Cook, nu au fost văzuţi cu ei. În timp ce Victoria Beckham e plecată la Londra împreună cu cei patru copii ai cuplului, David îşi face de cap prin cupluri alături de femei frumoase.

Foto: Captură Daily Mail, Hepta

Modifică Setările