News

David Beckham, surpriză de proporţii de ziua de naştere. S-a emoţionat până la lacrimi

David Beckham, surpriză de proporţii de ziua de naştere. S-a emoţionat până la lacrimi

Miercuri, David Beckham a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani, iar dacă la primele ore ale dimineţii Victoria, dar şi copiii, Cruz, Romeo şi Harper, pregăteau totul pentru cea mai frumoasă aniversare, nici nu-şi închipuia David ce surpriză de proporţii îl aştepta.

Toată familia îi era aproape, mai puţin fiul cel mare, Brooklyn, plecat la studii în New York. Însă tânărul de 19 ani nu putea rata ocazia să petreacă alături de tatăl său. A pus totul la cale cu Victoria Beckham şi l-a surprins pe David în cel mai frumos mod cu putinţă, cu o vizită neaşteptată.

Toţi erau la restaurant când Brooklyn a intrat şi a venit repede spre tatăl său. David a fost atât de emoţionat că nu i-a putut da drumul din braţe timp de câteva minute, iar totul a fost filmat de familie.

De altfel, el este cel mai apropiat de tatăl său, cei doi fiind mai mereu împreună pe la evenimentele mondene şi petrecând mult timp ca băieţii. Acum că Brooklyn s-a mutat din casa părinţilor din Londra, mama, tatăl şi fraţii îi simt foarte mult lipsa şi se bucură de fiecare dată când se reunesc. "Ce faci aici?", a intrebat David pe măsură ce îl strângea în braţe pe Brooklyn şi nu-i venea să creadă că momentul este real.

Foto: Instagram

Modifică Setările