News

David Duchovny şi Téa Leoni: o dragoste complicată. De ce s-au despărţit după 17 ani de mariaj. Cât a contat dependenţa lui de sex

David Duchovny şi Téa Leoni: o dragoste complicată. De ce s-au despărţit după 17 ani de mariaj. Cât a contat dependenţa lui de sex camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

David Duchovny şi Téa Leoni au trăit una dintre cele mai complicate poveşti de dragoste.

David şi Téa formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, păreau făcuţi unul pentru celălalt, aşa că nimeni nu au înţeles cum două persoane menite să fie împreună au ales despărţirea.

Cei doi s-au căsătorit în 1997 şi au devenit părinţii a doi copii minunaţi. În ciuda intereselor comune şi a pasiunii lor pentru cinematografie, mariajul lor a înregistrat prima ruptură în 2008.

Starul din Dosarele X a anunţat că s-a internat într-un centru de reabilitare pentru a-şi trata dependenţa de sex. La fel ca şi alcoolismul, dependenţa de droguri sau jocurile de noroc, dependenţa de sex este o formă de comportament compulsiv care trimite un număr tot mai mare de oameni în terapie, dar care nu este recunoscut oficial ca o „tulburare mintală

În acelaşi timp, în presă, s-a scris că Duchovny are o aventură cu o antrenoare de tenis.. Actorul a negat zvonurile şi chiar a dat în judecată publicaţia care furnizase ştirea. În 2011, David şi Téa s-au împăcat şi au încercat să îşi salveze căsnicia. Au fost împreună o vreme, dar un an mai târziu şi-au anunţat despărţirea.

Divorţul lui David şi Téa a fost finalizat în 2014. După separare, cei doi actori au fost prinşi de paparazzii împreună. „Nu ştiu cum aş putea să-l urăsc vreodată. Ne-am iubit întotdeauna şi adorăm copiii aceştia”, a spus Leoni.

Este trist când două persoane s-au iubit atât de mult nu mai sunt împreună,dar David şi Téa au reuşit să facă lucrurile să decurgă firesc pentru binele copiilor lor.

La începutul carierei sale, Duchovny a jucat în serialul erotic Red Shoe Diaries, dar rolul agentului special Fox Mulder din The Dosarele X i-a adus celebritatea.

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările