News

David Duchovny şi  Téa Leoni au divorţat la 3 ani de la separare

de admin

Starul serialului “Californication” şi actriţa de 48 de ani, care au tot trecut prin despărţiri şi împăcări în ultimii şase ani, au divorţat oficial, recent.

Duchovny (54), care a urmat terapie pentru dependenţa de sex, în 2008, a înaintat actele de divorţ în iunie, citând o rupere iremediabilă a relaţiei cu Tea. Asta pune punct unui mariaj de 17 ani, oficial, în care s-a despărţit şi împăcat cu actriţa în repetate rânduri. Chiar recent, se specula că cei doi au mai dat o şansă căsniciei lor, după separarea de acum 3 ani – a doua pentru cei doi! Echipa TMZ.com e cea care confirmă faptul că s-a ajuns la o înţelegere pentru cele două staruri. Tea primeşte custodia practică a celor doi copii ai lor, Madelayne (15) şi Kyd (12), însă amândoi deţin custodia legală. Blonda va primi de la actorul faimoasei serii “Dosarele X” şi o pensie alimentară de 8000 de dolari pe lună, cât şi o pensie de sprijin de 40.000 de dolari.

Cei doi actori s-au căsătorit în 1997, s-au despărţit în 2008, după care a urmat încă o şansă dată căsniciei lor, culminând cu separarea finală în 2011.