News

David Duchovny şi  Téa Leoni au divorţat la 3 ani de la separare

de admin

Starul serialului “Californication” şi actriţa de 48 de ani, care au tot trecut prin despărţiri şi împăcări în ultimii şase ani, au divorţat oficial, recent.

Duchovny (54), care a urmat terapie pentru dependenţa de sex, în 2008, a înaintat actele de divorţ în iunie, citând o rupere iremediabilă a relaţiei cu Tea. Asta pune punct unui mariaj de 17 ani, oficial, în care s-a despărţit şi împăcat cu actriţa în repetate rânduri. Chiar recent, se specula că cei doi au mai dat o şansă căsniciei lor, după separarea de acum 3 ani – a doua pentru cei doi! Echipa TMZ.com e cea care confirmă faptul că s-a ajuns la o înţelegere pentru cele două staruri. Tea primeşte custodia practică a celor doi copii ai lor, Madelayne (15) şi Kyd (12), însă amândoi deţin custodia legală. Blonda va primi de la actorul faimoasei serii “Dosarele X” şi o pensie alimentară de 8000 de dolari pe lună, cât şi o pensie de sprijin de 40.000 de dolari.

Cei doi actori s-au căsătorit în 1997, s-au despărţit în 2008, după care a urmat încă o şansă dată căsniciei lor, culminând cu separarea finală în 2011.

Comentarii

Articole asemănătoare

Michael Hutchence, zeul exceselor

News

Michael Hutchence, zeul exceselor

Salma Hayek, 48, extrem de sexy la gala Guys Choice Awards!

News

Salma Hayek, 48, extrem de sexy la gala Guys Choice Awards!

Starul de origine mexicană a primit marele trofeu al galei Spike TV’s Guys Choice care celebrează cea mai HOT femeie din ultimii zece ani, “Decade of Hotness”. Ca să nu dezamăgească publicul şi bărbaţii care au votat-o drept cea mai sexy vedetă, Salma a apărut la eveniment cu un nou look, foarte seducător, şi, bineînţeles, cu formele sale apetisante la vedere.

Prieten cu fosta? Staruri care au rămas prietene după despărţire cu fostele iubiri

News

Prieten cu fosta? Staruri care au rămas prietene după despărţire cu fostele iubiri

Cine mai crede în prietenie după o relaţie furtunoasă de iubire? Iată că unele vedete de la Hollywood au reuşit să facă asta, chiar dacă au trecut printr-o logodnă sau chiar căsnicie de mulţi ani. Am fost curioşi care au fost aceste foste cupluri care au rămas în termeni buni după despărţire, aşa că am realizat o listă scurtă de foşti celebri şi fără resentimente.

Cu cine l-a înlocuit Téa Leoni pe David Duchovny?

News

Cu cine l-a înlocuit Téa Leoni pe David Duchovny?

Frumoasa actriţă de 48 de ani, care a divorţat oficial de starul din Californication şi Dosarele X anul acesta, după 17 ani de căsnicie, şi-a găsit “soţ”. Oarecum. Téa şi noul ei iubit chiar joacă împreună pe micile ecrane, în serialul Madam Secretary, în rolurile de soţ şi soţie, iar

FOTO Liz Hurley, la cină cu noul şi... fostul iubit!

News

FOTO Liz Hurley, la cină cu noul şi... fostul iubit!

Un trio remarcabil: Liz cu proaspăta ei pereche, David Yarrow ŞI cu Hugh Grant, la o cină normală, ca între prieteni, la restaurantul Amaya din Londra. Să fi dorit frumoasa de 48 de ani să îi prezinte noua cucerire fostului ei iubit, cu care a avut o relaţie foarte serioasă?

Bruce Willis va fi tată a cincea oară!

News

Bruce Willis va fi tată a cincea oară!

Abia ce a primit-o pe lume pe prima lor fetiţă, Mabel, acum un an şi jumătate, că starul Greu de ucisi şi soţia lui de 35 de ani, Emma Heming are un al doilea copil al lor în pântece. Cel puţin aşa observăm din poze şi din cele confirmate de diferite surse.

News

Clint Eastwood şi soţia sa s-au despărţit oficial

Un alt cuplu tare din lumea filmului s-a separat, după 17 ani de căsnicie. Mai mult, se pare că cei doi „trăiesc separat de mai bine de un an“.

FOTO Cher revine în forţă cu primul videoclip după 12 ani!

News

FOTO Cher revine în forţă cu primul videoclip după 12 ani!

Şi nu oricum, ci într-o formă incredibilă, cu look-uri inedite! Cântăreaţa de 67 de ani a revenit cu prima melodie după o pauză de 12 ani, lansând un videoclip în care o vedem întinerită

News

Teo Trandafir revine cu o nouă emisiune la Kanal D

Îndrăgita vedetă de televiziune va prezenta din nou propriul show, de data aceasta, la alt post de televiziune faţă de trustul care a consacrat-o. Este marea ei dorinţă şi primul eveniment fericit după o perioadă foarte grea în viaţa sa personală.