Gossip

David Duchovny şi Téa Leoni s-au împăcat

Starul serialelor "Dosarele X" şi "Californication" şi soţia sa, de care s-a despărţit în 2011, s-au împăcat şi au petrecut vacanţa împreună în Fire Island. O poveste de dragoste complicată, în care se pare că a fost implicată şi fosta colegă a lui Duchovny, Gillian Anderson.

David Duchovny (53) s-a căsătorit cu Téa Leoni (42) în 1997, dar s-au despărţit în 2008, când actorul din "Dosarele X" s-a internat într-o clinică pentru tratarea dependenţei de alcool în acelaşi an.

După o scurtă reluare a relaţiei, cei doi s-au despărţit în 2011, deşi în 2012 David Duchovny afirma că nu au divorţat încă. În schimb, poza fericit şi complice alături de fosta lui colegă din serialul „Dosarele X“, Gillian Anderson.

Însă, deunăzi, David şi Téa au fost surprinşi în ipostaze romantice în timpul vacanţei pe care au petrecut-o împreună în Fire Island, New York, luna trecută, alături de cei doi copii ai lor, Madelaine (15) şi Kyd (12).

"Cei doi zâmbeau şi erau afectuoşi unul cu celălalt. Se ţineau de mână şi s-au sărutat. Păreau familia perfectă", a declarat o sursă pentru revista „America's Star“.

vezi aici fotografiile


Aceasta este doua căsătorie pentru Leoni şi prima pentru Duchovny.

Foto: WENN

Modifică Setările