News

David Hasselhoff are probleme de sănătate? Actorul din serialul Baywatch e astăzi doar o umbră

David Hasselhoff are probleme de sănătate? Actorul din serialul Baywatch e astăzi doar o umbră camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

David Hasselhoff se topeşte pe picioare. Actorul e tot mai slăbit şi pare că duce după el o mare suferinţă. Hasselhoff s-a schimbat radical în ultimele luni, iar imaginile surprinse de paparazzii demonstrează asta.

David Hasselhoff a ieşit zilele trecute să se plimbe cu soţia mai mică cu 37 de ani într-un parc din Los Angeles. Actorul de un 1, 93 a slăbit foarte mult, e tot mai adus de spate, nu mai afişează zâmbetul său cuceritor, ci pare marcat de tristeţe şi de o povară cu care pare nevoit să se lupte.

Actor, cântăreţ, producător, David Hasselhoff a fost întotdeauna unul dintre cei mai curtaţi bărbaţi de la Hollywood. Fie că îmbrăca o geacă de piele şi o pereche de blugi, ca în serialul Knight Rider, sau se arunca în valurile mării într-un slip roşu, David Hasselhoff nu trecea neobservat, iar succesul producţiei era imediat asigurat.

Actorul cu faţa blândă şi ochi fermecători, care privea viaţa de la înălţime, nu le era indiferent nici regizorilor, dar nici femeilor, care ar  fi dat orice să îi intre în graţii. Acum toate astea au devenit istorie. Hasselhoff nu pierde bătălia cu timpul, ci, după câte se pare, cu o afecţiune care îl macină în tăcere. De-a lungul timpului, Hasselhoff a încercat să îşi învingă pasiunea pentru alcool şi să treacă cu bine peste episoadele de depresie.

Starul din Baywatch a fost căsătorit cu psihologul Catherine Hickland pentru cinci ani şi cu Pamela Bach, mama celor două fiice ale sale, Hayley şi Taylor-Ann, între 1989 şi 2006.

La începutul acestei luni, David a recunoscut că s-a temut atunci când a cerut-o în căsătorie pe Hayley, actuala sa soţie, că ar putea avea parte de un refuz, iar asta pentru că între ei era o diferenţă de aproape 30 de ani .

„Când a spus ''Da'' , m-am simţit în al nouălea cer’’, mărturisea Hasselhoff. Actorul a împlinit 67 de ani pe 17 iulie.