News

David şi Victoria Beckham spulberă toate zvonurile despre divorţ. Au fost surprinşi mai tandri ca oricând FOTO

David şi Victoria Beckham spulberă toate zvonurile despre divorţ. Au fost surprinşi mai tandri ca oricând FOTO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Cine spune că mariajul lor e deja încheiat? Iată instantaneele care contrazic orice bârfă.

David (44) şi Victoria Beckham (45) nu sunt genul de persoane care să-şi manifeste afecţiunea în public. Şi poate tocmai de aceea atitudinea lor sobră a alimentat zvonurile cu privire la despărţirea lor.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzi în cele mai tandre ipostaze, în timp ce-şi petreceau vacanţa în sudul Franţei, pe iahtul de lux lui Elton John. Cele trei staruri s-au bucurat de câteva zile relaxate în largul coastei oraşului Monaco, având cu ei şi copiii. Astfel, Romeo (16), Cruz (14) şi Harper Beckham (8) s-au distrat din plin cu copiii lui Elton John, Zachary (8) şi Elijah (6).

Şi, de departe, David a fost cel mai dezinvolt, intrând cu uşurinţă în jocul celor mici, dar arătându-şi şi afecţiunea faţă de soţia sa. Punctul culminant surprins de paparazzi a fost un sărut între cei doi, care infirmă o dată în plus zvonurile privitoare la divorţul lor.

La rândul lor, Elton John (72) şi partenerul său de viaţă, David Furnish (56), nu doar că par a fi gazdele ideale, dar nici nu dau semne că mariajul lor atipic s-ar destrăma.

FOTO: Profimedia

Modifică Setările