Body & Soul

De 1 mai, Dana Săvuică s-a răsfăţat într-un super SPA la bulgari FOTO & VIDEO

De 1 mai, Dana Săvuică s-a răsfăţat într-un super SPA la bulgari FOTO & VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Că tot a fost minivacanţă, vedeta şi-a oferit un minisejur de detoxifiere, relaxare şi wellbeing la vecinii din sud.

Dana Săvuică a evadat la răsfăţ şi relaxare undeva la 300 kilometri de Bucureşti, lângă Balcic. Aici, într-un resort luxos la Marea neagră, cu piscine, terenuri de golf şi servicii de SPA cu influenţe asiatice, Dana a petrecut câteva zile extraordinare, în compania unor specialişti în tratamente ayurvedice.

"Tratamentul ayurvedic a început cu o consultaţie foarte profundă pe principiul "minte, trup şi suflet", unde doctorul indian Linto Jacob mi-a făcut o analiză bazată pe un formular completat de mine în care am bifat răspunsuri la întrebări despre afecţiuni, sănătate, visuri, memorie, ritualuri, mişcare, mâncare şi multe altele. Până ajung la terapia panchakarma, trebuie să urmez paşii pregătitori!", a explicat Dana. "Foarte interesantă sesiunea aceasta, care m-a făcut să îmi pun întrebări despre multe lucruri pe care le fac zi de zi şi care nu sunt tocmai bune pentru mine", a completat ea.

În atmosfera relaxantă a centrului SPA, Dana s-a lăsat pe mâna maseuzelor.

"Mi-am petrecut ziua într-o relaxare totală şi am făcut primul masaj ayurvedic, recomandat de doctorul indian. Uleiuri grase din ierburi naturale mi-au fost masate cu mâinile delicat pe tot corpul, într-o ambianţă liniştită, apoi am stat în sauna cu abur, pentru ca uleiul să intre mai adânc în piele. Nu vreţi să ştiţi ce catifelată este pielea mea!"

Concomitent, Dana a ţinut şi un regim. "Am început dieta vegan, pentru detoxifiere. Legume cu sos curry, orez alb fiert, apă caldă cu lămâie şi ceai cu infuzie de ierburi aromate şi ghimbir".

Iată cum a arătat şi a doua zi de Ayurveda:
"Pasul 1 - Trezirea la 7.30 şi luat pe stomacul gol un păhărel de 'ghi', ulei din ierburi care ajută tranzitul şi detoxifiază, urmat de 2 căni cu apă fierbinte?
Pasul 2- La ora 8.00 prima mea lecţie de yoga??
Pasul 3 - Mic dejun cu rodii, suc de portocale şi ceai cu ghimbir şi piper.

După sesiunea de yoga, a urmat cura de aerosoli, masajul făcut la patru mâini, detox-ul profund cu săculeţi cu ierburi aromate, orez şi lămâie, sauna cu abur şi prânzul vegan.

Apogeul acestor zile de detoxifiere şi relaxare a fost atins în timpul ritualului ayurvedic, despre care se spune că ar lua orice durere cu mâna, şi de baia cu lapte, miere şi petale de trandafir, asemeni Cleopatrei, regina Egiptului!

La finalul acestui minisejur, Dana a testat şi terenul de golf.