News

De-abia se mai ţin pe picioare! Ce s-a întâmplat cu sex simbolurile de altădată?

De-abia se mai ţin pe picioare! Ce s-a întâmplat cu sex simbolurile de altădată?

Îmbătrâniţi prea devreme! Cele mai recente imagini cu cei care erau, nu de mult, unele dintre cele mai arătoase staruri de la Hollywood ne întristează de-a dreptul. De-abia se deplasează, poartă numai haine care nu-i flatează deloc şi au un aer şi un aspect demne de toată mila. 

Alec Baldwin

De-abia mai merge!

Actorul de 59 de ani oferă acum un spectacol greu de urmărit de fanii lui. Umblă în cârje prin oraş şi arată de 70 de ani, nu de nici 60. Nu-l ajută nici părul cărunt, nici abdomenul proeminent, ce-i drept, având în vedere că-i conferă un look ponosit. Dar să nu fim răutăcioşi! Problema lui principală este mobilitatea redusă, iar asta s-a întâmplat după operaţia de înlocuire la şoldului pe care şi-a făcut-o recent starul hollywoodian. Dar, uite, până şi intervenţia la care a fost supus de curând este specifică oamenilor în vârstă!

Ce diferenţe sesizaţi în imaginile de mai sus? Uluitoare, nu-i aşa? În tinereţe, Alec era şarmant şi atrăgător de-a dreptul, iar acum... deloc! Pare copleşit de responsabilităţile părinteşti, este uşor supraponderal, cărunt şi cu nişte haine care nu-i fac deloc cinste unui A-lister ca el.

Modifică Setările