Vedete

De ce a decis Lili Sandu să îşi facă vaccinul anti- Covid: "Am tot evitat"

De ce a decis Lili Sandu să îşi facă vaccinul anti- Covid: "Am tot evitat" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

A evitat să îşi facă vaccinul anti- Covid, dar numărul de cazuri a speriat-o, aşa că nu a mai stat pe gânduri.  Lili Sandu s-a temut de această experienţă mai mult decât de cezariană.  

„Astăzi a fost ziua aia pe care am tot evitat-o. Tocmai am fost şi mi-am făcut vaccinul, prima doză. Nu mai era de aşteptat pentru că sunt tot mai multe cazuri şi am zis că trebuie să o fac pentru mine, pentru Thomas, pentru comunitate. Fiecare să facă ce poate din partea lui.

Nu e un story în care vă pun să vă duceţi să vă vaccinaţi. Am negat vehement acest vaccin şi orice tip de vaccin în general. Voi ştiţi cel mai bine ce trebuie să faceţi, nu trebuie să ascultaţi de nimeni.

Am făcut vaccinul ăsta şi cu gândul la libertate, pentru că sunt tot felul de îngrădiri acum, nici nu pot să plec să-mi vizitez prietenii, nu pot să plec din ţară”, a scris Lili pe o reţea de socializare

„Era o întreagă corvoadă şi pe lângă faptul că sunt foarte multe cazuri şi dintre prieteni se cam strânge lanţul şi nu dintre cele mai fericite şi m-am speriat un pic, recunosc.

M-am şi documentat înainte să pot să alăptez, e ok, sper să fie bine, dar tot Dumnezeu trebuie să te protejeze”.

Acum, artista sper să nu întâmpine şi reacţii adverse. „Şi voi, ăştia de la brand-ul ăsta de la care mi l-am făcut să dea naiba să se întâmple ceva, să vedeţi voi după aia!

Acum, să vă zic sincer, am avut nişte emoţii… cred că nici la cezariană n-am avut atâta frică şi emoţii cât am simţit aici.

Simţeam că mă ia cu ameţeală. Ce au băgat ăştia în noi…mă rog. O să am certificat verde! E nasoală treaba cu cazurile astea, cu Delta”.

 

 

Modifică Setările