News

De ce a declarat public că a fost amantul soţiei lui Will Smith? August Alsina îşi explică decizia

De ce a declarat public că a fost amantul soţiei lui Will Smith? August Alsina îşi explică decizia

A stârnit un adevărat scandal cu mărturisirile lui despre relaţia sa cu Jada Pinkett-Smith care s-ar fi desfăşurat cu acordul lui Will Smith. Iar mulţi l-au numit un oportunist care vrea să câştige astfel faimă

Şi probabil că aceste acuzaţii nu sunt departe de adevăr. Fiindcă explicaţiile lui nu ne conving. Aşadar, de ce a ieşit public cu astfel de declaraţii, când ar fi putut să-şi păstreze viaţa personală, oricum ar fi fost ea, pentru sine? "Nu mi-a păsat niciodată ce cred oamenii despre mine, însă viaţa personală începuse să-mi afecteze viaţa profesională", a declarat el pentru People. "Se spuneau multe lucruri false despre mine, iar asta mi-a stricat multe relaţii de business. Am trei copii de care trebuie să am grijă. Urâţi-mă, omorâţi-mă, dar eu voi muri un om onest. Trebuia să spun adevărul", a mai spus August, referindu-se la cele trei fiice ale fratelui lui, rămase în custodia sa după ce fratele a fost împuşcat mortal în 2010, iar mama lor a murit de cancer în 2018.

Jada şi Will au recunoscut cele spuse de August, cu o specificaţie importantă, însă. Will nu îşi dăduse acordul, actorul şi soţia sa erau certaţi şi foarte distanţaţi în perioada în care ea a avut legătura cu August. "Între mine şi ei e în continuare multă afecţiune. Uneori, adevărul e complicat şi dificil. Dar relaţia mea cu ei nu s-a stricat", a mai specificat August, care exact în perioada aceasta a lansat single-ul Entanglements, un titlu ales după ce Jada a numit "entanglement" relaţia ei cu el. Un gest care dovedeşte că August încearcă să capitalizeze la maximum ce s-a întâmplat.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările