News

De ce a dispărut Kanye West de pe reţelele de socializare?

De ce a dispărut Kanye West de pe reţelele de socializare?

NEW YORK, NY - FEBRUARY 13: Kanye West seen leaving his hotel while in town for Fashion Week in New York City on February 13, 2017. Credit: RW/MediaPunch Credit: MediaPunch/face to face

A lipsit de la Met Gala 2017, acolo unde odinioară se prezenta cu soţia la braţ, iar acum a dispărut şi de pe reţelele de socializare. Unde, ne amintim cu toţii, era extrem de activ. Ce se întâmplă, aşadar, cu Kanye West? Kanye West a dispărut din viaţa publică Mai întâi a luat o pauză de la reţelele de socializare Kim Kardashian, iar acum o face şi Kanye West. Artistul şi-a şters toate conturile de socializare fără niciun cuvânt, preferând să se retragă în linişte. Lucru tare neobişnuit dacă e să ne gândim că artistul îşi exprima toate nemulţumirile personale în mediul virtual.

Ei bine, un apropiat de-al artistului a găsit răgaz să explice absenţa acestuia de pe reţelele de socializare. ”Nu folosea atât de des social media, şi nu era necesar s-o facă pentru procesul lui creativ. Nu mai era sănătos pentru el s-o facă. E într-un loc diferit acum.”, povesteşte respectiva sursă din anturajul artistului.

Singură la MET Gala 2017

De altfel, întrebată de ce soţul ei n-o însoţeşte la Met Gala, Kim Kardashian a mărturisit că soţul ei îşi doreşte linişte în viaţa lui, iar agitaţia de pe reţelele de socializare nu-i făcea bine.

Modifică Setările