Vedete

De ce a divorţat Diana Dumitrescu de Ducu Ion. Vedeta recunoaşte pentru prima oară adevărul

De ce a divorţat Diana Dumitrescu de Ducu Ion. Vedeta recunoaşte pentru prima oară adevărul

A evitat întotdeauna să vorbească despre căsnicia cu Ducu Ion şi despre motivul care a dus la ruptură. Acum, Diana Dumitrescu şi-a deschis sufletul.

 „S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuţii între noi doi niciodată despre aşa ceva. Relaţia s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viaţa cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeaşi casă, fiecare avea viaţa lui, eu ieşeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini. Pur si simplu eu cred că relaţia noastră a funcţionat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupaţi, aveam chestii în comun. În momentul în care eu nu am mai lucrat şi el lucra mai puţin şi am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul şi nu ne cunoaştem. Eu îmi doream ceva de la viaţă, el îşi dorea altceva. Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate”, a spus Diana Dumitrescu în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

“Am fost foarte îndrăgostiţi unul de celălalt, pur şi simplu lucrurile s-au schimbat. Era şi faptul că eu îmi doream să rămân însărcinată şi nu puteam…Lucrurile s-au rupt între noi', a mai spus vedeta.

 

Modifică Setările