Case Regale

De ce a fost nevoit Prinţul Charles să renunţe la credinciosul lui labrador din cauza Dianei?

De ce a fost nevoit Prinţul Charles să renunţe la credinciosul lui labrador din cauza Dianei? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Dezvăluirile din cadrul mariajului Prinţului Charles cu Prinţesa Diana continuă să apară.

Iar una dintre cele mai recente are în centru un... câine. Se pare că Prinţul Charles a moştenit pasiunea pentru aceste animale de la mama lui, Regina Elisabeta, mare iubitoare de câini din rasa corgi. Moştenitorul coroanei a avut, la rândul lui, mulţi prieteni patrupezi de-a lungul anilor. Ei bine, în anul 1981, atunci când Prinţul Charles s-a căsătorit cu Diana Spencer, acesta deţinea un labrador pe nume Harvey.

Noua lui soţie nu-i împărtăşea, însă, entuziasmul pentru căţei, aşa cum susţine autoarea regală Penny Junor, în cartea ei The Firm, publicată în 2005. Ca atare, Charles a trebuit să renunţe la iubitul lui labrador. “A fost nevoit să-l dea pe iubitul lui labrador Harvey, deoarece Diana se plângea că miroase urât”, scrie aceasta.

Ce-i drept, chiar dacă Charles a fost şi este un mare admirator al câinilor, prinţul nu suporta pisicile.

În prezent, Charles şi soţia lui, Camilla, sunt stăpânii a doi câini adoptaţi de la un centru pentru animale patronat de Ducesa de Cornwall. Noii prieteni blănoşi ai Prinţului Charles poartă numele de Bluebell şi Beth.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările