Royals

De ce a lipsit Kate Middleton de la baby shower-ul lui Meghan Markle?

De ce a lipsit Kate Middleton de la baby shower-ul lui Meghan Markle? camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

A zburat către New York pentru a se întâlni cu prietenele sale, dar şi pentru a avea parte de tradiţionalul baby shower, pe care monarhia britanică nu-l tolerează. Totuşi, pe cumnata sa a lăsat-o în afara listei cu invitaţi.

Meghan Markle a avut parte de baby-shower-ul mult dorit în compania a 15 prieteni apropiaţi. Din ecuaţie a lipsit, însă, Kate Middleton. Mulţi se-ntreabă, aşadar, de ce Ducesa de Cambridge nu a fost invitată la un eveniment atât de important din viaţa lui Meghan.

Ei bine, presa britanică notează că Ducii de Cambridge s-ar putea să fie vacanţă. De regulă, în fiecare an, în această perioadă, Kate, William şi copiii lor merg într-o vacanţă la munte, pentru a schia ori a se bucura de sporturile de iarnă. Ipoteza este justificată şi de faptul că în perioada aceasta Charlotte şi George au vacanţă şi nu trebuie să se prezinte la şcoală.

Există, însă, şi şansa ca Meghan să-şi fi dorit să petreacă timpul doar cu prietenele ei, departe de familie. De altfel, nici Kate n-a invitat-o pe Meghan la petrecerea organizată de ziua ei, la începutul lunii ianuarie.