News

De ce a plecat Andra de la ”Vocea României”? Prima declaraţie a artistei

De ce a plecat Andra de la ”Vocea României”? Prima declaraţie a artistei

Ieri, producătorii emisiunii ”Vocea României” au anunţat o schimbare majoră în ceea ce priveşte sezonul 9 al producţiei televizate. Andra, unul dintre cei patru juraţi, va părăsi scaunul roşu în favoarea lui Horia Brenciu. De ce aşa?

Andra a făcut primele declaraţii după ce s-a anunţat că va părăsi ”Vocea României”. Artista a dat de înţeles că a fost o decizie ce i-a aparţinut, dat fiind faptul că programul ei ajunsese să fie foarte aglomerat.

„După un an în care am încercat să fac parte şi din juriul de la Românii au talent, şi din grupul de antrenori de la Vocea României, să am şi două turnee simultan (Tradiţional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| şi Live & Crunchy), plus videoclipuri şi colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

Vocea României este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunţ la fotoliul meu roşu, stiind că este cea mai bună decizie acum!

De Românii au talent sunt mult mai ataşată dupa 9 sezoane încheiate. Aşa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă Vocii României şi le urez succes prietenilor şi colegilor mei care sunt acolo', a declarat Andra pentru revista VIVA!.

Modifică Setările