News

De ce a pus George Clooney mâncare în sutienul fostei lui iubite, Kelly Preston? Are de-a face cu porcul Max, pe care i-l făcuse cadou

De ce a pus George Clooney mâncare în sutienul fostei lui iubite, Kelly Preston? Are de-a face cu porcul Max, pe care i-l făcuse cadou camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Înainte de-a se însura cu Amal, George a avut numeroase relaţii sentimentale, pe care nu le-a ascuns şi nici nu le-a negat vreodată. Una dintre aceste idile a fost cu regretata actriţă Kelly Preston, care a devenit ulterior soţia lui John Travolta.


Kelly era deja cunoscută pe la finalul anilor '80, când şi-a început relaţia cu Clooney. În schimb, actorul de-abia dacă apărea prin sitcomuri ca Roseanne la acea vreme şi nu se bucura încă de succesul nebun pe care-l are acum la Hollywood. Totuşi diferenţa de notorietate dintre cei doi actori n-a fost un impediment pentru cei care au format un cuplu frumos timp de doi ani.


Dar cum a cucerit-o Clooney pe Kelly Preston?


A luat-o la o plimbare pe motocicleta lui, Harley Davidson, lucru care a încântat-o pe Kelly peste măsură, după cum ne informează The Mirror. Cele două vedete s-au cunoscut la o petrecere dată de impresariul lor comun şi, cu toate că actriţa se afla în plin proces de divorţ de actorul Kevin Gage, nu i-a putut rezista şarmantului coleg de breaslă.


Îndrăgostiţi până peste cap, Kelly şi George s-au  mutat la scurt timp împreună, iar Clooney spunea, la acea vreme, că relaţia lui cu Preston era „cel mai important lucru din viaţa mea”.

Modifică Setările