Vedete

De ce a renunţat Dan Cruceru la sport în pandemie

De ce a renunţat Dan Cruceru la sport în pandemie

 

Anul acesta a fost, cu siguranţă, unul atipic pentru toată lumea. Pentru unii mai bun, pentru alţii, dificil. Prezentatorul TV Dan Cruceru este optimist şi spune că a avut parte de un 2020 bun, deşi a avut şi câteva probleme de sănătate.

 

Din păcate, am fost cumva nevoit să las sportul, mişcarea în plan secund în această perioadă şi resimt acest lucru. Îmi lipseşte mişcarea, îmi lipsesc antrenamentele cu Naţionala de Fotbal a Artiştilor, mersul la sală sau chiar antrenamentele acasă”, spune prezentatorul emisiunii Survivor, de la Kanal D. În ceea priveşte starea de sănătate, vedeta nu a stat prea bine la acest capitol: O hernie mă cam chinuie şi stă în calea mea şi a mişcării, dar o rezolv şi pe asta în curând. Din punctul acesta de vedere, al sănătăţii, anul 2020 a fost un cam prost pentru mine. 

Optimist din fire, Dan a învăţat să ia şi partea bună a lucrurilor, aşa că în fiecare săptămână, prezentatorul TV merge la salon, pentru şedinţe de masaj. “În perioada asta m-am răsfăţat însă cu câteva şedinţe de masaj de relaxare şi terapeutic. Ne-am făcut obiceiul ca o dată pe săptămână să merg, împreună cu soaţa, la o ora la relaxare. Este una dintre bucuriile rămase, până acum, în această perioadă de pandemie.“ încheie vedeta.

Comentarii

Modifică Setările