News

De ce amână Gwen şi Blake nunta? Motivul este neaşteptat!

De ce amână Gwen şi Blake nunta? Motivul este neaşteptat!

Gwen Stefani and Blake Shelton attend the ceremony honoring Adam Levine with a star on the Hollywood Walk of Fame on February 5, 2017 in Los Angeles, California. Photo by Lionel Hahn/AbacaUsa.com

Au anunţat că nunta va avea loc anul acesta, însă nu s-a auzit nimic de vreo dată posibilă până acum. Aşa că mulţi s-au întrebat dacă această nuntă va mai avea loc vreodată. Ei bine, răspunsul este unul afirmativ, însă e adevărat că data evenimentului a fost amânată. Au amânat nunta De ce? Pentru că cei doi au alte planuri acum. Unele planuri legate de faptul că vor să devină părinţi mai întâi. Da, conform unei surse citate de revista ”Life & Style”, Blake şi Gwen plănuiesc să devină părinţi. ”Aceasta este prioritatea lor acum.”, spune respectivul apropiat.

Din păcate, planurile lor nu sunt prea aproape de a se împlini, căci Gwen întâmpina ceva probleme în a rămâne însărcinată. ”Ea e determinată să devină din nou mamă şi vrea cu orice preţ să rămână însărcinată, chiar dacă Blake i-a spus că nu contează dacă adoptă sau folosesc o mamă surogat”,  a mai precizat respectiva sursă.

Chipurile, artista încearcă de mai bine de un an să rămână însărcinată şi a recurs deja la tratamente de fertilizare în vitro. ”Psihic şi emoţional e deja prea mult pentru ea. Aşa că-ncearcă să rămână însărcinată pe cale naturală, momentan”, a afirmat apropiatul care a dat de înţeles că artista a oprit tratamentele.

Gwen Stefani & Her Kids Go To Church In LA
Gwen are trei băieţi din mariajul cu Gavin Rossdale

Totuşi, acesta nu este singurul motiv pentru care aceştia doi nu se grăbesc să ajungă la altar. Se pare că Gwen încearcă să le dea mai mult timp celor trei băieţi să se obişnuiască cu ideea divorţului artistei de tatăl lor, cântăreţul Gavin Rossdale, şi o viitoare căsnicie cu Blake. ”Gwen vrea să fie 100% sigură că cei trei băieţi sunt pregătiţi de momentul căsniciei cu Blake”, a adăugat apropiatul.

foto: hepta

Modifică Setările