Kate & William

De ce apare Kate mereu cu degetele bandajate? Explicaţia este una la care nu te-ai fi aşteptat

De ce apare Kate mereu cu degetele bandajate? Explicaţia este una la care nu te-ai fi aşteptat camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Face ce face şi reuşeşte mereu să apară în public cu degetele bandajele. Vorbim despre Ducesa de Cambridge care deja ridică suspiciuni în legătură cu rănile de pe degete.

Primele dăţi, mulţi au crezut că e vorba de câte un accident casnic, însă cum situaţia se tot repetă, mulţi au ajuns să se întrebe cum reuşeşte Kate să aibă mereu degetele rănite. Ei bine, explicaţia e una simplă, dar nu una la care te-ai fi gândit neapărat.

Aparent, rănile de pe degete ale Ducesei de Cambridge sunt toate provocate de grădinărit. Kate este pasionată de acest lucru şi nu de puţine ori lucrează cu materiale care o pot răni uşor. Aşa se face că e nevoită să apară cu bandaje mereu în public.

Cel mai recent am văzut-o cu bandaje pe degete la Chelsea Flower Show, un proiect de suflet de-al ei, pe care l-a făcut public acum câteva luni. Până şi Regina Marii Britanii a lăudat-o pentru munca minunată făcută acolo.