News

De ce aplauda ciudat Nicole Kidman la Oscar?

De ce aplauda ciudat Nicole Kidman la Oscar?

Apariţia ei de pe covorul roşu al premiilor Oscar n-a stârnit atâtea reacţii în mediul online precum a stârnit modul în care aplauda. Acum, Nicole ţine să-şi lămurească gesturile nefireşti! Internauţii au ironizat-o pentru modul în care aplauda Internauţi au creat o adevărată isterie după ce-au văzut-o pe Nicole aplaudând, la Oscaruri, într-un mod cel puţin bizar. Toţi s-au întrebat de ce aplaudă aşa actriţa, şi-au taxat imediat nenaturaleţea ei. Ei bine, acum, Nicole a oferit explicaţia gesturilor sale din noaptea Oscarurilor.

Acordând un interviu unui post de radio, Nicole a acceptat să vorbească şi despre ce s-a întâmplat în noaptea Oscarurilor şi despre reacţiile sale nefireşti. Jovială, Nicole a declarat că aplauda aşa pentru că îi era frică să nu distrugă bijuteria extrem de scumpă pe care o împrumutase şi pe care o purta în seara respectivă.

”A fost foarte, foartea ciudat, căci tare mai voiam să aplaud. Ar fi fost mult mai ciudat dacă nu apaludam, căci toată lumea s-ar fi întrebat de ce n-o fac. Aşa că aplaudam, dar mi-era foarte greu, căci aveam acest inel imens, care nici măcar nu era al meu, dar care era superb. Şi mie mi-era teribil de frică să nu-l stric”, a declarat Nicole, oferind o explicaţie destul de plauzibilă pentru momentul penibil de la Oscar.

Nicole purta bijuterii extrem de scumpe

Şi-ntr-adevăr, aceasta purta un inel cu diamant Harry Winston, de 119 carate, perle şi platină. Cu alte cuvinte, purta pe deget o mică avere, pe care nu era dispusă s-o strice sau s-o piardă.

A fost nevoită să improvizeze

Actriţa a vorbit cu această ocazie şi despre superba rochie Armani Prive pe care a purtat-o la cea de-a 89-a ediţie a premiilor Oscar, dar care a cedat fix înainte să defileze pe covorul roşu. ”M-am panicat puţin pentru că bretelele rochiei mele s-au rupt când am intrat în maşină”, a povestit actriţa de 49 de ani.

foto: hepta, getty